Värmemassage

Mjuk massage är välgörande.
Värme är välgörande.

I november var jag i Stockholm på vidareutbildning (Axelssons SPA School) för att lära mig kombinera dom två på ett nytt sätt. Det var intressant, roligt och – underbart! För det blev mycket praktik. Vi övade på varandra. Man lär sig bättre när man själv är mottagare och får känna hur det känns. Och så blir man ännu mer inspirerad att ge detta vidare till andra.

Massagen är ganska lik den jag redan gör. Men jag har lärt mig en del nytt. Jag kan också  ”ta i” lite mer, om mottagaren vill det.
Värme har jag redan med i min behandling; genom att ha oljan varm, värmedyna på britsen och ibland vetevärmare. Det nya är att ha varma stenar i handen när jag masserar. Det är värmen som tillför, inte stenarna i sig. Jag använder lavastenar som naturen slipat runda och alldeles mjuka.

Jag citerar:
”Terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Axelsons SPA School tar sina lavastenar från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn, som absorberas genom huden. Dessa stenar har förmåga att bevara värme. Denna behandling är mycket efterfrågad och är ett utmärkt komplement till olika former av massage.”  / Axelssons SPA School

Priserna för värmemassagen är
550:- för 60 minuter
500:- för 45 minuter

Posted in Massage | Tagged , | Leave a comment

I Värnamo

I september 2012 började Livsrum beröring också i Värnamo!
Mitt fina massagerum är på Lasarettsgatan 6 (jämte Sten Stures grill), bara ett stenkast från Storgatsbacken. I samma lokaler arbetar samtalspedagog Harriet Boij med stödjande och motiverande samtal.
Jag är så glad över att erbjuda den rogivande, avslappnande massagen i Värnamo!
IMG_0563IMG_0564IMG_0565

Posted in Massage | Tagged , | Leave a comment

Butiken

IMG_0593

Posted in Butik | Tagged , | Leave a comment

Disktrasor i 100 % lingarn

IMG_0239Handstickade disktrasor i glada, vackra färger, av 100% svenskt lingarn!
Disktrasor som bara blir bättre ju mera dom används.
Utmärkta för det egna köket, och som en liten gå-bort-present. Eller skicka som ett GRATTIS eller TACK – jag kan också skicka det direkt till den du vill med din hälsning. (Idén är Iréne Eks, från Eks lilla bod. Gör gärna ett besök på hennes hemsida – eller ännu hellre i de trevliga bodarna i Hjälshammar!)
60:-/st.
Porto inom Sverige, 12:- (1 – 3 st)

 

Posted in Butik | Tagged , , | Leave a comment